Pendleton Coos Curry Cardigan,

Als je dan toch die hiking boots van deze ochtend hebt aangeschaft, je hebt een goeie donker grijze wollen broek erbij en je zoekt nog een goeie top voor erboven. Zoek dan niet verder. Pendleton heeft precies wat je nodig hebt.

Deze Cardigan van Pendleton uit de Portland Collection is belachelijk vet. Rock hem over een witte oxford cloth button down van bijvoorbeeld Ralph Lauren. De cardigan is de perfecte match bij een paar goeie hiking boots. Allebei best klassiek, maar ook redelijk grof uitgevoerd. Erg vette combinatie, al zeg ik het zelf.

Zoals altijd is Need Supply het adres voor Pendleton.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.