Pendleton Sjaal,

De temperaturen gaan weer langzaam omlaag. En mocht je het nog niet nodig vinden om iedere dag een jas te rocken, dan raad ik toch op zijn minst het dragen van een sjaal aan. Een sjaal is overigens het perfecte item om je outfit een nieuwe boost mee te geven.

Check bijvoorbeeld deze Pendleton sjaal eens. Deze is gewoon erg erg vet! Sowieso is alles van Pendleton vet, dus ook deze sjaal. De kleuren mixen makkelijk bij ieder denkbare outfit en hey, het is Pendleton, dus in het ergste geval pas je de outfit er maar op aan. Deze shit houdt jou namelijk gewoon warm. Simpel als dat.

Gevonden bij de GoodHoodStore.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.