PL x Starter x Toms – The Awesome Snapback

Hier weer een juweeltje, vers van de pers. Jullie weten dat we fan zijn van PL Clothing, dat heerlijke label van Pieter Ceizer. Wat wil het geval. De beste man heeft een goeie collab met TOMS en Starter. De keuze voor TOMS is niet een gekke, daar Pieter als skater sinds jongejaren een goeie band heeft met TOMS. En Starter, tsja, die maken nu eenmaal de beste snapbacks.

En deze cap is dus vet. Met een dikke embroidery staat het woord Awesome op de cap. De kleuren combo is trouwens een hele vette. Zwart met blauw, nu nog een paar Air Jordans in dezelfde kleurstelling vinden.

Deze snapback vind je bij TOMS.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.