Polo Ralph Lauren Boots,

Dit model boot van Polo Ralph Lauren bestaat al jaren, maar voor het eerst zie ik ze in een uitvoering waarvan ik denk, ja, ja die zou ik ook wel rocken. Polo Ralph Lauren heeft al heel lang de schoenendivisie die eigenlijk als het lelijke eendje van de organisatie door het leven gaat. Eigenlijk is het allemaal net niets.

Nou ja, bijna allemaal. De schoen hieronder begrijp ik gewoon. Dikke witte wedge zool, mooie wollen side panels, een strap met groffe messing buckle en vet donkerbruin leder. Tsja, het blijft een Polo Ralph Lauren boot, maar is dit dan misschien toch dat lelijke eendje dat een zwaan bleek te zijn?

Polo Ralph Lauren schoenen liggen op voorraad bij Zalando.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.