Quoddy Kennebec Chukka,

Quoddy heeft niet heel veel verschillende soorten schoentjes. De meeste modellen lijken redelijk op elkaar. En toch weten ze de diverse bovenwerken mooi te combineren met het arsenaal aan zolen die ze hebben liggen. Voor de herfst komen ze weer lekker met deze Kennebec Chukka.

Kijk eens wat een vette mix van onderdelen ze hier gebruikt hebben. De bekende halfhoge chukka wordt geleverd op een wrap around achtige zool. Deze variant hebben ze in een lederen zool, maar ook met de crêpe zool, zoals hieronder afgebeeld. Die zool is natuurlijk het meest watervast en ideaal voor de herfst.

Quoddy kan je vinden bij NeedSupply.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.