Scotch & Soda Crewneck,

Een goeie crewneck is een van die basics waar je eigenlijk geen genoeg van kan hebben. Zorg dat je een aantal mooie wollen crewnecks in diverse kleuren in je kast hebt liggen. Combineer ze met je chino’s, je dry denims en je vele verschillende shirts.

Scotch & Soda heeft weer een heerlijke serie crewnecks in de huidige collectie. Zo heb je bijvoorbeeld deze serie, maar ook de hieronder afgebeelde grovere wollen variant.  DIe unit hieronder is iets hoger geprijsd, maar zeker niet minder fijn. Zo zit jij er deze winter warmpjes bij.

Deze Scotch & Soda Crewneck is op voorraad bij ASOS.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.