Scotch & Soda Denim Button Down,

Een van onze favoriete labels van Hollandse bodem is toch wel Scotch & Soda. Ze blijven gewoon ongekend hard komen met klassieke items voor denim liefhebbers. Neem bijvoorbeeld hun nieuwe uitvoering van het klassieke button down shirt.

Gewoon gemaakt van een mooie zachte denim. Net lang genoeg in de indigo gehangen voor een mooie blauwe kleur, maar geen dry denim. Aan je benen hang je een dry denim, maar aan de armen is het gewoon minder ideaal. De button downs van Scotch & Soda zitten overigens als gegoten. Beetje slim fit, helemaal prima.

Dit Scotch & Soda shirt is op voorraad bij de Bijenkorf.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.