Tricker’s x END Bourton Brogue,

Wanneer je in het hogere segment schoenen van Engelse makelij zoekt, dan kom je al gauw bij Tricker’s uit. Dit label maakt sinds 1829 schoeisel voor de Engelse man. En gelukkig al geruime tijd ver buiten de UK beschikbaar. De Engelse mens fashion shop EndClothing heeft weer een heerlijke collab met Tricker’s.

Dit maal hebben ze de oude Bourton Brogue schoen in een nieuwe uitvoering gelanceerd. In een knallende lollypop rode kleur kan je haast niet mis gaan met een Brogue. Zeker wanneer je die dan op de Goodyear Welted methode vast maakt op een commando zool. Dit helpt jou die gevallen bladeren trotseren in stijl.

Uiteraard exclusief verkrijgbaar bij END.

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.