Tricker’s x End Hunting Co. Low Leg Logger Boot,

Tricker’s is weer lekker aan het strooien met de collabs. Nu moet ik zeggen dat deze laatste collab met End Hunting Co., de luxe tak van END Clothing, wel bijzonder fijn is geworden. De lage schoen vind ik niet de allebeste, maar de beide kleuren van de Low Leg Logger Boot doen het wel voor me.

Hieronder afgebeeld vindt je de Cola Repello Suède variant, zijn broer de Snuff Waxy Suède mag er ook zeker wel zijn. Deze boot komt met een ruige commando zool en heeft een heerlijk suède bovenwerk. In beide versies is gekozen voor een premium ledere tong. Ook krijg je hiking veters en raw hide veters meegeleverd bij deze boots.

Uiteraard online enkel bij END verkrijgbaar.

 

Tags from the story
, ,
0 replies on “Tricker’s x End Hunting Co. Low Leg Logger Boot,”