Vans Breton,

Eerder riep ik al dat ze bij Vans goed door hebben dat ze niet kunnen leven van enkel schoenen voor skaters die liever hun centen uitgeven aan feesten, zuipen en blowen. Hey, kom op we’ve all been there, right? Anyways, ze beginnen het schoenenspelletje steeds beter door te krijgen.

Dat bewijzen ze maar weer eens met deze Vans Breton. Een cleane boot met een Vibram zool. Wie had dat ooit gedacht, na het vertiefen van het zoveelste paartje Style 38’s of HalfCabs dat ze ook met slijtvaste zolen van Vibram zouden gaan werken? Nee deze combi werkt niet op je board, wel in het bos.

Deze Vans Breton vind je bij FreshCotton.

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.