A.N.T Origins mutsen,

Het voordeel van labels van Hollandse Bodem is dat ze altijd precies op tijd zijn met het droppen van de seizoens items. Wij hebben nu mutsen nodig en bam, A.N.T dropt een hele collectie mutsen. En ze hebeen meteen voor ieder wat wils.

Simpele mutsen in 1 kleur, vette two tone mutsen, of mutsen met een tekst erin geweven, het kan allemaal. Ze zijn overigens allen gemaakt met de 6 punts kruis techniek, in plaats van de standaard 4 punts. Hierdoor sluit de muts nog net even beter rond je hoofd, ideaal dus.

2 selection ant origins beanies

Deze week worden de shops uitgeleverd en zullen de beanies ook via de eigen online shop verkrijgbaar zijn.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.