Bickley & Mitchell handschoenen,

We hebben wederom een leuk label van Hollandse bodem. Bickley & Mitchell komt vanuit Amsteram en heeft enkel de focus op breiwerk. Yep, oer Hollands breiwerk. In hun collectie vindt je voornamelijk mutsen, sjaal en handschoenen. En van die laatste hebben ze wel een paar hele vette.

Wat te denken van deze handschoenen hieronder? Grijs wol, in combinatie met brui suéde. Dit geeft net wat meer grip, achter het stuur van je wagen, of gewoon op de fiets. Ook gaan de handschoenen dankzij die suéde versteviging weer een stukkie langer mee, ook niet verkeerd bedacht dus.

Bickley & Mitchell Gloves

Gevonden bij DenimPlus.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.