Denim & Supply Fairisle Sweater,

Natuurlijk ben ik best in voor een goede Fairisle trui, maar dan moet het wel een goede Fairisle gebreide trui zijn. En helaas heeft Denim & Supply met hun laatste creatie wel weer bewezen niet vooraan in de rij gestaan te hebben toen de designers door Ralph werden uitgedeeld.

Het label kent soms wel hun succesjes, maar kom op hey, deze Fairisle gaat wel effe te ver. Het is net alsof je uitgelekte naaktfoto’s van Cindy Crawford kijkt op je low-res CGA scherm, back in ’96. Blokkerig en teveel contrast. Anyways, iets wat zo mooi had kunnen zijn, hebben ze toch best goed verkloot. Probeer het volgend jaar maar weer boys.

Mocht je hem wel vet vinden, check ASOS.

 

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.