Filson Twill Tweed Original Briefcase,

Ook Filson doet vandaag een duit in het Black Friday zakje. Godskolere wat maken zij toch mooie tassen! De Original Briefcase van hun staat al jaren boven aan de lijst met mooiste tassen ever. En gisteren spotte ik deze variant bij Need Supply.

Het zwart overheerst in deze tas, maar net niet te veel. Het wordt heerlijk gebroken met een schitterende lap grijze Herringbone Tweed. En dat maakt deze tas toch wel het klapstuk van de Black Friday bij OurBubble. Nee natuurlijk hadden we geen kortingen en niets, daarvoor moet je drie rijen dik bij de Toys’r’us staan, remember.

Uiteraard ook weer bij Need Supply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.