Gant Rugger Indigo Plaid Hobd,

De heren bij FreshCotton hebben nog steeds hun Gant Rugger fiets give away actie lopen. En zo lang die loopt, heeft het gewoon nog meer nut om een vet Gant Rugger shirt bij hun te kopen. Want met iedere aankoop maak je kans op die klassieke fiets.

Vette is, dat dit anders is dan de staatsloterij, want al win je niets, dan nog kan je altijd je goeie aankoop nog rocken. Dus zie het als een win win. Mijn tip, check deze hele goeie Plaid Indigo Oxford eens. Kan met gemakt bij iedere dry denim, en doet het ook prima op een mooie chino of corduroy. Top shirtje dit!

Gant Rugger Indigo Plaid

Zoals gezegd, je vindt het bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.