Mark McNairy boots,

Nu weet ik dat deze kerstdagen voor vele al prijzig genoeg zijn en dat niet iedereen nu staat te springen om weer een paar honderd euro aan een paartje Mark McNairy’s uit te geven. Maar hier een kleine tip van mij voor jullie. My-Wardrobe heeft uitverkoop en ook de Mark McNairy’s zijn afgeprijst.

Wat te denken van deze heerlijke zwarte Country Brogue met felblauwe commando zool. Het bovenwerk heeft een mooie mix van Full Grain leder met super zacht suéde. Het diep donker zwart van het leder en suéde steekt lekker af tegen die fel blauwe zool. En de prijs? Tsja, het is in ieder geval lager dan normaal.

Mark McNairy Black Country Boot

Zoals gezegd, op voorraad bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.