Military Watch Co. Black on Black Sub,

Een van de vetste klokken ooit gemaakt is de Sub van Rolex. En bij voorkeur eentje zonder datum aanduiding, maar dat is mijn bescheiden mening. Nu heb ik geen centen voor een Rolex en ben ik nog net niet zo’n purist dat ik een leuke hommage aan een klassieker niet kan waarderen. Ja een replica is fout, maar een goede hommage mag er best zijn.

En vandaag op de OurBubble Black Friday is deze zwarte versie van Military Watch Co. wel een leuke aanvulling op de diverse hommages aan het origineel reeds verkrijgbaar. Deze klok komt overigens gewoon met een mooi lopend automatisch uurwerk, dus zoals het hoort, geen gekloot met batterijtjes. Gewoon genoeg bewegen en dat ding doet het altijd.

Uiteraard is deze MWC Sub verkrijgbaar bij Need Supply.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.