New Balance 576 Made in England,

New Balance heeft weer een stapeltje schoenen afgeleverd bij het Engelse END Clothing. De collectie heeft niet echt een verre reis gehad, want ze komen uit de heerlijke Made in England lijn en zijn dus geproduceerd in het Engelse Flimby. En NB’s uit Flimby kennen nog altijd mijn voorkeur.

Van alle New Balance schoentjes staat de 576 vrij steady boven aan de top lijst bij mij. En nu in de nieuwe colelctie komen ze met een heerlijk kleurtje. Niet echt des winters, maar evengoed is deze Cappuccino Su├ęde schoen een knaller! Erg vet onder een diep donkerblauwe rauwe denim.

Zoals gezegd verkrijgbaar bij END.

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.