Norse Projects Vintage Wollen Cap,

Nu draag ik niet al te vaak meer een cap. Heeft niets met de leeftijd te maken, maar ik ben er tegenwoordig achter dat kappers best nuttig zijn als je maar vaak genoeg er langs gaat. Neemt niet weg dat ik een goede cap nog altijd kan waarderen. En hoezeer de snapbakcs en five panels nogal hot zijn, blijf ik ouderwets.

Wat mij betreft gaat er niets boven een fitted cap. Tijdje terug hadden we al die Ebbets Field Collab met END, en Norse Projects heeft hier nu hun eigen variant van gemaakt. Bijzonder fijn van stof, en heerlijk authentiek ogende patch erop. Enige minpuntje wat ik kan bespeuren is het gegeven dat het niet echt op maat gaat, maar gewoon in L en XL. En met mijn hoofdmaat van 7 5/8ste gaat dat geen succes worden. Dus mocht je wel een normale maat hoofd hebben, ENJOY!

Deze Norse Projects cap is te vinden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.