Olaf Hussein Denims,

First pic lookbook

Tijdje terug tipte SirMikeySnaps mij op een nieuw up and coming label. Van Hollands Glorie, een nieuw denim label gestart door de heer Hussein. Dus tjsa, in deze tijden schrijven we niemand meer, maar tweeten we. Dus ondergetekende tweette de heer Hussein, met het verzoek tot meer info.

En zo geschiedde het. Gister ontving onder andere onderstaande foto in de mailbox. En holy crap, dit is weer een stukje Hollands Glorie met hoofdletters! De stoffen zijn top, rechtstreeks van de Kuroki mills uit Okayama Japan. De details zijn helemaal top, Italiaans handgeborstelde gouden knoop op de sluiting, groene lederen patch, noem maar op. De denims komen als een slim fit en als een straight leg denim. En uiterst gelimiteerd, denim om van te smullen!

Exclusief bij ÉÉN en Van Dijk Waalwijk. Meer info? Check de Olaf Hussein site.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.