Quoddy Black Deck Chukka,

Twee weken terug was het Black Friday, die traditionele Amerikaanse uitverkoopvrijdag na Thanksgiving. Mensen staan drie rijen dik voor de Toys’r’us om de nieuwste spelcomputers en shit te kopen. Vandaag hebben wij Black Friday. Het kwam toevallig zo uit, maar Need Supply heeft wat gruwelijke zwarte items op stock gekregen.

We trappen af met deze zwarte Deck Chukka’s van Quoddy. Zwart leder is niet per definitie mijn favoriet, maar bij deze Deck Shoes heeft het wel iets heel vets. De kleur is echt diep diep zwart. En Quoddy maakt gewoon goed spul, dus daar zal het niet aan liggen.

Zoals gezegd, verkrijgbaar bij Need Supply.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.