Ruell & Ray Deadstock Slim,

Ruell & Ray is zo’n denim label dat het gooit op de lokale tour. Niets mis mee, maar door te zeggen dat wat je lokaal maakt per definitie beter is, gaat mij wat ver. Het feit alleen al dat ze de stof van mijlen ver moeten halen bewijst dat maar weer eens. En dan daarnaast, het label komt uit de States, dus niet echt lokaal voor ons, hoezo zoveel beter dan?

Dus die visie, daar kan ik weinig mee. Het is niet dat het van oorsprong er gemaakt is, het is ineens hip om te zeggen dat het America made is. Waarom dan toch op OurBubble? Heb je gezien hoe mooi die denim is? Maakt mij het uit waar het gemaakt is, al komt die uit Timboektoe! De denim komt van de Kurabo Mills, dus is vet. En de vorm van de broek mag er ook best wezen. Dankzij de vriendelijke prijs, is dit best een must have!

Ruell and Ray Deadstock Kurabo Spence Slim

Gevonden bij NeedSupply.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.