The End pocketfles,

The End is een label opgericht door Need Supply, de shop waar we hier zo van houden. Die gasten dachten, tsja rare Maya’s en hun kalender, als de wereld dan toch vergaat, kunnen we maar beter gaan in stijl . Dus het label The End was geboren. In de collectie vindt je van allerlei nutteloze zaken voor wanneer de wereld vergaat.

Een item waar ik wel het nut van in zag was deze pocketfles. Gemaakt van metaal, gaat het niet zo snel stuk. Als de wereld namelijk dan toch vergaat, vier het dan met een goeie single malt uit je veldfles. Wat moet je anders?

The End fles

Zoals gezegd, exclusief bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.