Untitled x Iwan Smit,

We hebben weer een klein primeurtje, vandaag lanceert het Untitled label. De oorsprong van het label laat zich het beste door de mensen achter Untitled zelf vertellen.

Jorrit Ooyen: “Een blanco document wordt geboren als ‘Untitled’. Dat is de filosofie achter de merknaam ‘Untitled’. Wij geven kunstenaars een blanco document en dagen ze uit om een uniek shirt te ontwerpen. Elk seizoen betreedt een andere kunstenaar het Untitled podium en krijgt de kans om zijn werk aan de wereld te laten zien.

Goed verhaal, daar houden we wel van. En als de rest van de shirts net zo vet worden als de eerste welke gemaakt is door de hier reeds bekende Iwan Smit, dan komt het helemaal goed met Unitled!  Ik vertrouw er eigenlijk wel op.

untitled-iwan-smit

Vanaf vanmiddag gaat de site live, daar vindt je ook meer info, bij Unitled dus.

 

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.