A.P.C. Bretonse Crewneck,

APC Crewneck Breton e

Hier gaan we weer. A.P.C. is aan! Ze zijn keihard aan. Check deze crewneck, met dit heerlijke Bretonse streepje. Je moet er bijna 2 meijer voor aftikken maar dan heb je ook wat. Natuurlijk betaal je teveel omdat er A.P.C. op staat. Maar op zich valt het nog wel mee voor een mooie slim fit Bretonse trui van Merino wol. Oh en heb ik al gezegd dat het A.P.C is? De shop waar je het haalt, My-Wardrobe, heeft echt een belachelijke hoeveelheid van dit schitterende merk in de magazijnen binnen gekregen. Serieus, een beetje browsen daar maakt je gelukkig. Mits je net zo gek van A.P.C. bent als wij natuurlijk. Anders vindt je er geen hol aan, zo eerlijk moeten we ook zijn.

APC Crewneck Breton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.