Beste Wensen voor 2013,

Het is zover, 2012 is nu officieel voorbij. Ik vier dit feestje dit jaar in Stockholm, zoals ik eigenlijk ieder jaar in een ander land Oudejaarsavond tracht te vieren. Voor OurBubble was het weer een heerlijk jaar. Zo mochten we dit jaar onze 200.000ste bezoeker verwelkomen. En hebben we dit jaar ook onze 1000ste blogpost gepubliceerd.

Waar OurBubble 2 jaar terug begonnen is als ding van mij en Zuid77, hebben door de jaren heen ook SirMikeySnaps en GinoArendsz de helpende hand uitgestoken en een flink aantal artikelen voor OurBubble geschreven. 2013 is net begonnen en het gaat een vet jaar worden. Ergens in de begin maanden zal OurBubble een hele refresh krijgen. Verder hebben we nog een aantal verrassingen in petto, maar daarover later meer. Ik wil jullie lezers en likers bedanken voor een vet jaar en voor alle support! Zonder jullie geen OurBubble!

Dat we 2012 maar mogen overtreffen in 2013!

Vuurwerk Stockholm

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.