Carmina x Epaulet Steinbeck Boot,

Epaulet weet heel goed hoe ze de ene na de andere vette collab het net op moet gooien. Ze hebben al enige tijd hun capsule collection met de schoenmakers van Carmina lopen. Dit jaar zullen er nog vele schoentjes droppen van deze collectie. Niet alle schoenen uit deze Carmina x Epaulet collectie zijn even top, maar die brogue boot van heerlijk zacht Frans kalfsleer in die schitterende donkerblauwe kleur, die mag er toch zeker wel wezen.

Ook top aan deze schoen is de zool. Die komt van het Engelse Dainite. Nu is een normale lederen zool heel mooi op zo’n schoen, maar met de huidige sneeuwbuien hou je daar nooit droge voeten in. Nee, voor dit weer is die Dainite zool dus perfect. De schoen is uiteraard enkel bij Epaulet verkrijgbaar.

Carmina Steinbeck Boot Midnight

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.