Church’s Stratton White Bucks,

Church Stratton

Na het zware geweld van een goede veel te dure schoen en een absurde nog veel duurdere schoen, heb ik nu weer goed nieuws voor de liefhebbers van goed schoeisel. Frans Boone heeft uitverkoop. Heel veel schoenen heeft die niet in de sale, maar dit paartje is wel erg nice.

Een zand suéde Church’s Stratton. Dankzij de kleur van het suéde heeft deze schoen meer weg van een dirty buck dan een white buck, maar dat mag de pret niet drukken. Deze schoen zal perfect passen in iedere Ivyaanse garderobe. Sterker nog, als Ivy Leaguer kan je niet zonder een dergelijk paar. En dankzij Frans Boone kan jij nu een redelijk betaalbaar paartje op de kop tikken.

Church Stratton

Dit paartje Church’s schoenen is verkrijgbaar in de fashion kerk van Sluis.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.