Clarks Originals Desert Boots,

Waar de ene webshop ons blij maakt met een goeie sale, gooit de andere webshop een dikke nieuwe collectie online. Nee handig, die net uitgespaarde euro’s kan je meteen weer over de balk richting de UK smijten voor heerlijk nieuw schoeisel.

Wat te denken van deze Clarks Desert Boots in het blauw suéde. Ze noemen het donkerblauw, kan aan de brightness van mijn scherm liggen, maar ze ogen iets feller dan donkerblauw. Erg vet zijn ze wel, dat mag gezegd worden. Overigens is deze kleur ook verkrijgbaar in een Wallabee, ook niet gek.

clarks desert boot dark navy

Deze Desert Boots zijn te vinden bij END.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.