Corter Leather Waxed Tote,

Corter Leather e

Corter Leather is zeg maar het Flybird van Boston. Alle items worden handgemaakt door Eric Heins. Massaproductie is niet bepaald zijn ding. Vet, dit zorgt voor exclusieve items. Echt heel erg rijk worden doet die er niet van gok ik. De tassen gaan vana 160 dollar van de hand. Met de huidige koers een kleine 120 euro.

En ja ik ben een zeikerd als het om centen gaat, maar 120 euro voor een handgemaakte Waxed Canvas met natuurlijk gekleurde lederen handgrepen is natuurlijk niet echt de hoofdprijs. Of betaal je liever het tienvoudige omdat er Visvim op staat? Nee toch. Ook vet aan deze tas, de camo alleen dan in digitized uitvoering, gewoon omdat het kan.

Verkrijgbaar via NEEDSUPPLY.

Corter Leather

 

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.