Edwin ED-47 Rainbow Selvedge,

Edwin ED  Rainbow Selvedge

Bij die schoentjes van deze ochtend rock je natuurlijk een mooie raw selvedge denim. Mocht je die nog niet in de kast hebben liggen, dan kom je niet vaak bij OurBubble en moet je heel rap effe deze link volgen. Dan vindt je een heerlijke denim van Edwin.

Deze ED-47 is een denim met een rechte pijp, en op zich weinig bijzonderheden, behalve dan die heerlijke rainbow selvedge. Dit maakt deze broek echt tot een knaller. En ja, Edwin wordt over het algemeen geaccepteerd als een vette denim, dus no worries, je gaat lekker. Oh je bent het type dat na het plaatje een link zoekt, check die denim bij My-Wardrobe.

Edwin ED-47 Rainbow Selvedge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.