Engineered Garments zomerse jas,

Engineered Garments Groundjacket

Nu weet ik dat ik gisteren het advies gaf om nog even snel een dikke trui te scoren. Maar ik kan het toch niet laten om alvast te laten zien waar je deze lente in mond rondlopen. Overigens geef ik ENDclothing hiervan de schuld. Die hebben namelijk al een heerlijke lente collectie van Engineerd Garments binnen gekregen, welke zeer de moeite van het tonen waard is. Als pronkstuk hebben ze deze Groundjacket met Hawaii print. Holy crap, na al die winterse truien, Paisleys en Fairisles komt deze print wel even hard binnen. Ik vind hem heel erg vet. De fit van de jas heb ik geen idee van, maar iedereen heeft wel een goede kleermaker in de buurt die hem een tikkie kan aanpassen. Ik kijk nu al uit naar de lente. De jas vindt je bij END.

Engineered Garments Groundjacket