EN’S x Ceizer,

Ceizer la vie Sauvage

Pieter Ceizer kennen we als de man achter PL Clothing. Maar recent gaat die ook hard onder zijn eigen naam. Met diverse shops brengt hij shirts en sweaters zijn bekende handtekening. Erg vet is bijvoorbeeld de collab met EN’S uit Parijs.

Maar ook met de Haagse helden van Baretta komt er een fijne collab een dezer dagen. Anyways, terug naar die collab met EN’S, want Ceizer zou Ceizer niet zijn als het niet weer bij het uberexclusieve Colette in Parijs zou liggen. Yep, deze man gaat best hard. Geen tijd voor een trip naar Parijs, geen probleem. Onze bronnen melden dat deze collab volgende week ook bij FreshCotton zal liggen.

Ceizer la vie Sauvage

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.