Gant Chambray Button Down,

Gant Chambray Shirt

Op OurBubble zijn we altijd lyrisch over Gant Rugger. Over het standaard label van Gant hebben we het niet zo vaak. Simpel, je oom die tandarts is, die loopt met Gant. En je oom die tandarts is, is niet bepaald jouw stijlicoon. En dus loop jij niet in Gant en wel Gant Rugger.

Snap ik. Maar wel zonde dat je dit button down shirt dan niet gaat rocken. Heeft bijna alles weg van de Rugger lijn, behalve dan het Rugger logo. De prijs is hetzelfde, de eerste naam is hetzelfde, de kwaliteit is hetzelfde, maar enkel het logootje is anders. Stand out, rock ook eens het normale Gant label.

En deze Gant is gewoon verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Tags from the story
, , , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.