Knowledge Cotton Button Down,

Knowledge Cotton Dog Tooth Button Down

Het is nog kapot koud, dus je rockt een button down onder een gebreide trui met een dikke Parka erover. En nog steeds heb je het kapot koud. Tijd om zo’n button down van Knowledge Cotton op de kop te tikken. Deze unit hier is dus gemaakt van een dubbele laag stof. En less is more is gelul, zeker in de winter. Meer is meer, in dit geval is meer stof meer warmte en is dat exact wat je nodig hebt met min 5 en sneeuw op je knar. Dit Knowledge Cotton shirt haal je bij onze vrienden van FreshCotton. Nu nog een dikke broek en een paar fatsoenlijke schoenen en de kou wint niet meer van jou.

Knowledge Cotton Dog Tooth Button Down

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.