Knowledge Cotton Chambray Lightwash,

Knowledge Cotton Chambray

Voor de mensen die dachten in 2013 geen Chambray shirts meer te zien, sorry, we gaan gewoon nog even door. Gisteren al met die donkere unit van Gant en vandaag met een sterk staaltje verantwoord materiaal. Want het onderstaande shirt komt van het uber-verantwoorde Knowledge Cotton.

En waar in Nederland je nog goed moet zoeken voor een paar mooie items van dit label, wordt je in de Scandinavische landen er al mee doodgegooit. En terecht! Het is fijn spul. En ze maken haast geen lelijke items bij Knowledge Cotton. Wil je kennismaken met dit vette label, dan is dit Chambray shirt een mooie binnenkomer. Knowledge Cotton haal je bij FreshCotton.

Knowledge Cotton Chambray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.