Nike Flyknit Orange,

Nike Flyknit Orange e

Over vette kleurtjes gesproken. Niet dat je deze schoenen met dat shirt van vanochtend moet gaan matchen, maar die kleur mag er wezen. Niet gek lang geleden was ik nog happy over die zwart witte unit uit de Flyknit serie, maar toen ik deze zag droppen bij Oki-Ni werd ik toch nog iets vrolijker.

Op de Pitti zag je al veel high tech sportstoffen gebruikt worden door de high end labels. Maar waar staan die high tech materialen het best? Juist, op een stel sneakers. Simpel, kids rocken sneakers, kids lopen voor, het is geen hogere wiskunde. Ze zijn vet toch?

Uiteraard zijn ook deze weer via Oki-Ni beschikbaar.

Nike Flyknit Orange

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.