Nike Flyknit Trainer,

Dit is wel een lekker begin van het nieuwe jaar. Deze Flyknits waren vorig jaar al een flinke hype, maar zoals altijd, kapot moeilijk om in je maat te verkrijgen tegen een beetje redelijke prijzen. Die handelaren moeten ook hun brood verdienen.

En omdat ik niet graag voor de hoofdprijs als eerste met een paar frisse sneakers hoef te lopen, heb ik het geduld wel tot een fatsoenlijke mooie voorraden heeft en voor ons Europees beschikbaar stelt. En Oki-Ni is zo’n shop. Ze hebben ook nog eens meerdere kleurtjes op voorraad. Jij blij, ik blij, iedereen blij.

Nike Flyknit

Zoals gezegd, verkrijgbaar bij Oki-Ni.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.