Nike Pre Montreal,

Nike Pre Montreal Gresy Suede e

We gooien er maar weer eens een Pre Montreal tegen aan. Deze schoen heb ik helaas al in verschillende hele lelijke kleuren combinaites gezien, maar gelukkig weet Nike ook nog mooie variaties te maken. Ik mag toch hopen dat deze schoen niet zo’n uitmelkingsactie krijgt als de Air Max 1 of de Dunk. Ik weet niet of we op nog meer van die units in wanstaltige combinaties zitten te wachten.

Maar hoewel ze wat lelijke versies uitgebracht hebben, zal dat mijn liefde voor de Pre Montreal niet om zeep helpen. En zolang ze beauties als deze donker grijze met naby en oranje blijven droppen, ben ik best tevreden. Overigens lopen ze echt perfect deze units, dus sla slag. Deze Pre Montreal haal je natuurlijk bij End Clothing.

Nike Pre Montreal Gresy Suede

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.