Pistolero Toe Cap Oxford,

Pistolero Oxford Vibram e

Vorige week maakte ik me nogal kwaad om die veel en veel te dure Visvim boots. Met als commentaar dat die Pistolero boots voor één vijfde van die prijs toch zeker zo vet waren. Nou heb ik nieuws. Die Pistolero lui maken niet alleen hele vette boots. Ook wat lage Oxfords betreft kunnen ze aardig meekomen.

Neem dit schoentje nou eens. Een Oxford met een bescheiden toe cap, met weinig franjes, alleen een klein beetje Broguering langs de Toe Cap. Ze komen enkel in het bruin met een wat beige ogende Vibram zool. Yep, ik zei Vibram, dus deze staat meteen hoog op alle hipster lijstjes. Zonder dollen, het is een hele vette schoen! Deze Pistolero Oxford met Virbam zool vindt je bij NeedSupply.

Pistolero Oxford Vibram

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.