Polo Ralph Lauren Turnbridge Sjaal,

Polo Sjaal

Als je niet beter zou weten zou het door kunnen gaan voor een RRL of een Pendleton. Maar het is gewoon een sjaal uit de Polo by Ralph Lauren collectie. En eigenlijk is het voor een sjaal uit die collectie weer net een te duur item. Zie je hoe gek die dingen gaan. Was het RRL was het een prima prijs, was het Pendleton, nou ja vooruit. Maar nu is het Polo en tsja, dan kan het geen kwaad om nog maar even de sale af te wachten. Zijn we zo merkengeil? Ja, natuurlijk, hoe ben je anders hier gekomen? Mocht Polo Ralph Lauren in jou ogen wegkomen met een sjaal van 120 euro, dan is deze voor jou. Ik zoek nog wel even een Pendleton voor minder.

Polo Sjaal

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.