Ralph Lauren Paisley,

Holy Crap, ze zijn er weer, de dronken inkopers bij de Bijenkorf die per toeval een juweeltje inkopen. Serieus, hoeveel van die stoffige mutsen op de inkoopafdeling aldaar zullen bewust meegekregen hebben dat ze een dergelijk juweeltje aan de haak geslagen hebben? Ik denk dat ze zelfs zonder handen te tellen zijn.

Het is een button down in een overdreven aanwezige paisley. De kleuren, minstens net zoveel als in die selvedge gisteren. Combineren? Tsja, daar moet je niet aan beginnen met dit shirt. Gewoon een effe sweater of jasje overheen en klaar ben je. Zoals gezegd, je vindt dit juweeltje bij de Bijenkorf.

Ralph Lauren Paisley

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.