Ralph Lauren Quilted Vest,

Ralph Lauren Quilted Vest

Het was de afgelopen tijdens de Pitti weer een feest voor de mode in ItaliĆ«. Opvallend was dat de aloude bodywarmer over het pak gedragen ook dit jaar nog voolop te bewonderen viel. En ik kan niet niet anders zeggen dan, chapeaux. Dat stijltje bevalt me wel. En hoewel ik ook foto’s heb gezien van camo bodywarmers over pakken, ben ik zelf toch iets minder uitgesproken.

Mij lijkt onderstaande quilted variant van Ralph Lauren wel een mooie voor over een goed pak. En uiteraard enkel wanneer de temperatuur er om vraagt, de momenten dat enkel een sjaal niet meer volstaat. En in tegenstelling tot het model van onderstaande foto, vergeet gewoon die gesp vast te maken, want helemaal strapped ziet er niet uit.

Deze Quilted variant van Ralph Lauren scoor je bij de Bijenkorf.

Ralph Lauren Quilted Vest

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.