Ralph Lauren winter trui,

Ralph Lauren wintertrui

De vorstperiode duurt volgens Helga nog minstens tot het einde van het weekend. Dit wil zoveel zeggen als, koop nog maar een dikke wollen trui erbij. Mogelijk gaat het in Februari weer verder met die vorst. En nu heeft mijn Zweedse vierwieler wel stoelverwarmng, op kantoor is het nog altijd koud. Dan komt deze Ralph Lauren winterse trui best gelegen. De knopen op deze sweater zijn nog een soort van praktisch ook. De trui kent twee standen, voor koud en heel koud. En top aan een dergelijke sluiting, je kan nog fatsoenlijk je button down knoopjes vast maken zonder de boord uit te rekken. Ideaal voor die ochtende dat je haast hebt en je net je collar niet vastgezet hebt. Uiteraard haal je je Ralph Lauren spul al jaren bij de Bijenkorf, dat hoef ik jou niet meer te vertellen.

Ralph Lauren wintertrui

Tags from the story
, ,