Range Rover Evoque Sicilian Yellow,

Range Rover Evogue Geel

Hoeveel maffia bazen krijgen ze Landrover op hun dak nu ze een smerige piskleur Sicilian Yellow genoemt hebben? Denk ik aan dat eiland en geel, denk ik toch echt alleen aan citrus vruchten, maar dat zal wel aan mij liggen. Kijk die Cabrio daar was ik ooit heel duidelijk over, ik was bang voor een lelijke unit en toen kregen we wat moois te zien. Dus toen ik hoorde van een limited edition Range Rover Evoque, waarvan er maar 24 naar Nederland komen, dacht ik nog dat het vet zou worden.

Range Rover Evogue Geel

Maar nu zie ik deze afbeelding en ben ik verbaasd dat ze hier er zelfs nog 24 van gaan versturen ook. Helemaal de weg kwijt. Het zal de tijd van het jaar wel zijn. Iets te veel gegeten tijdens de feestdagen, daar ga je van hallicuneren. Mocht je meelezen Landrover, nodig ons uit en bewijs het tegendeel. Misschien is die foto gewoon gemaakt met een slechte camera. Meer info, check Autoweek.nl maar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.