Scotch & Soda AMS Blauw sweater,

Afgelopen week begon de welbekende Solden weer in Antwerpen, en dus was half Nederland te vinden op de Meir en naastgelegen straten. Massaal bezochten we de River Island, Urban Outfitters, en andere. Ja je leest het goed, ik was er zelf ook. Maar soms ontdek je juist buiten de sale enkele pareltjes en die wil ik jullie niet laten ontgaan. Zo liep ik de nieuwe winkel van Scotch & Soda binnen, volledig gericht op de Amsterdam Blauw lijn van het merk.
Je verwacht uiteraard de nodige denims, maar daarover later meer. Ik zag namelijk een crewneck sweater hangen in een tweetal kleuren met de inspirerende opdruk AMS Blauw, wederom de verwijzing naar de lijn. Zeer klassieke ivy uitstraling voor een crewneck, daar houden we van. Verkrijgbaar in het blauw (hoe kan het ook anders) maar vooral de lichtgrijze variant is erg mooi geworden. De sweaters waren nog maar net ontvangen, zo liet de verkoper mij weten en aangezien ze nog niet online staan bij het merk zelf, zal dit inderdaad bevestigen.
scotchsodaamsblauw
Gelukkig is de Bijenkorf iets sneller, mocht je graag online willen shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.