Scotch & Soda Ralston,

Scotch Ralston Bleached

Momenteel ervaren we de warmste Januari ever. Als het zo door gaat dan duiken we in Februari de lente in. En de lente schreeuwt om bleached denims. En mochte je je rauwe denim nog niet volledig getrashed hebben, dan kan ik me voorstellen dat je even een pre washed denim wil gaan rocken.

Bij Scotch & Soda wisten ze waarschijnlijk dat de lente al in Februari van strat zou gaan. Check wat ze net hebben afgeleverd bij Denimplus. De Ralston in een volledige bleached washing. Lijkt mij een topper met een paar Superga eronder. Vol gas die zomer in. Nu maar hopen dat we niet net als vorig jaar ineens weer aan een elfstedentocht gaan denken. Zoals gezegd, op voorraad bij Denimplus.

Scotch Ralston Bleached

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.