The Quiet Life Pin up Drop,

Quiet Life Tee e

Die gasten van The Quiet Life nemen hun merknaam wel erg letterlijk. Je hoort verdomd weinig van ze. Geen bombarie, geen PR buro’s, niets van dat alles. Het enige wat ze wel doen is vette items droppen. En hoewel we Pocket Tee’s en 5 Panel caps ondertussen wel kennen, blijven ze er een leuke twist aangeven.

Quiet Life Tee 1

De laatste drop hebben ze een Gitman achtig print aan gehangen. Ouderwetse onschuldige Pin-up prints. Ik kan de subtielitiet wel waarderen. De Pocket Tee is gewoon heel vet. En verkrijgbaar in meerdere kleuren. Maar deze witte variant laat de print op de borstzak er het beste uitknallen. En dan die 5 Panel cap. Gruwelijk uitgevoerd met de print over de hele cap. Gewoon ernstig vet. Dit is wel het type cap wat ik op mijn sporadische pet dagen nog wel wil rocken. Niet gek zo op je hersenpan. Die hele collectie is overigens te bewonderen bij FreshCotton.

Quiet Life 5 Panel