Tricker’s x End Hunting Co.,

Trickers END e

Het wordt saai, I know, maar we hebben weer een juweeltje van een Brogue Boot. Dit maal een Tricker’s boot in samenwerking met End Hunting Co. En End Hunting Co kennen we dan weer via ENDclothing. De Hunting Co shop is waar je al het moois van Barbour, Nigel Cabourn en consorten vindt. En die Hunting Co divisie doet dus erg leuke collabs met partijen als Tricker’s. Deze Oxblood Stow Boot is gewoon vet. Laat perfecte Brogue Boots maken maar aan de helden van Tricker’s over.  En ik kan me voorstellen dat je net je oog hebt laten vallen op die Carmina van van de week, dus de vraag is, ben je een blood of een crip?Tricker's x END

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.