Veja Acacia Toile Bag,

Veja Acacia Toile e

Nee je zit goed, je bent nog steeds op OurBubble en de voertaal is nog steeds Hollands. Wat die drie woorden in de titel betreft, het is een naam. Geen idee of het nog een zekere vorm van betekenis heeft, maar wat zal het ook? De tas waar het om gaat is vet. Een simpele tas waar we er door de jaren heen al meerdere versies van hebben gezien. Cowboys Bag, Herschel Supply en weet ik welke merken nog meer, ze hebben allemaal wel een eenvoudige tas als deze in het assortiment.

Deze Veja unit komt uit BraziliĆ« en is gemaakt van organisch katoen. De handgreep is van leder dat gekleurd is door een behandeling met Acacia. (hiervoor hebben we Wikipedia, – Red.) Het is allemaal enorm verantwoord. En het zal wel, ik vind de tas vooral vet en dat de wereld er ook weer beter van wordt is mooi meegenomen.

Dit staaltje verantwoord ondernemen is te koop bij Oki-Ni.

Veja Acacia Toile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.